Dåsemad i Hverdagen

Ugens menu, åbningstider, og bestilling

Den daglige faste base er i Egå, ved Danmarks bedste og hyggeligste gårdbutik Farmshop.

Dåsen – min 50 år gamle campingvogn udgør salgsvogn, og har sin faste plads ved parkeringspladsen foran butikken. Det produktive køkken er parkeret på bagsiden af farmshop, og er bygget op omkring en tidligere dommervogn fra et hestestutteri.

Der vil til hverdag være udsalg af hverdagsmad til hverdags priser i den fineste take away form.

Lækre simre retter, fyldige supper, friskbagt brød, og hvad jeg ellers kan finde på. Alt sammen  frisklavet af gode råvarer, krydret med erfaring, skøre indfald, og faglig stolthed, samt glæden ved at gøre det jeg syntes er sjovt.

Åbningstider

Tirsdag til Torsdag og maden langes over disken fra 14 -17.30

Bestilling

Bestilling af mad er en rigtig god ide, hvis du vil være sikker på der er mad. Du kan sms på +45 24 24 00 45 eller mail på kontakt@farslillekoekken.dk med antal, navn og tidspunkt ca, for afhentning helst dagen før. Men du er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge forbi, men kan ikke garantere for fyldte gryder.

18/11 2019

Fars lille køkken holder lukket… Jeg skal opereres i hånden (Ikke alvorligt) men skal holde den i ro mindst 3 uger, så bliver nødt til at holde lukket et stykke tid.
Håber ikke i finder alt for gode alternativer, for jeg glæder mig faktisk til at åbne igen, men hvis nogen kender et godt take Away sted, får jeg faktisk brug for et imorgen😏
Mange hilsner
Henning